Section
Drop element here!

Slaatje bereiden? Lunch meenemen? Restjes invriezen? Geef toe, bewaardoosjes en -sets zijn maar al te vaak jouw redders in nood. Op voorwaarde dat ze niet lekken, veilig bewaren en gemakkelijk te gebruiken zijn. Klinkt als een product van Amuse.

Amuse gaat door het vuur om je eten zorgvuldig te bewaren, verpakken en vers te houden. We verrassen je keer op keer met duurzame kwaliteit en frisse innovatie. Zo garanderen we je fijne momenten telkens je onze producten gebruikt.

#BewaarElkMoment

Amuse is er graag bij wanneer jij nieuwe herinneringen maakt. In de diepvries zorgen we voor jouw porties verse soep, we bewaren de zelfgebakken wafeltjes van oma luchtdicht in een bewaardoos en voorzien handige lunchboxen die je kan vullen voor een snelle lunch. Elk moment bewaren, dat is de belofte van Amuse. Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt.

Made in Belgium

Wij zijn trots op onze Belgische herkomst en zetten die maar al te graag in de verf. De meer dan 150 producten uit de Amuse collectie zijn stuk voor stuk ontworpen in België. Ook de productie houden we in eigen land én volledig in eigen handen.

Duurzaam

We zetten in op onze beproefde kwaliteit en garanderen een lange levensduur van ieder stuk. Eens een Amuse bewaardoos de weg naar je keuken heeft gevonden, zal je ze nog lang kunnen koesteren.

Functioneel

Ook het ontwerp zelf voldoet steeds aan onze strenge eisen. De vaatwasser, microgolfoven en diepvries zijn voor Amuse geen uitdaging. Veranderende leefruimte en leefgewoontes dagen ons uit om innovatief om te springen met het ontwerp. 

Compleet

Van luchtdichte vershouddozen tot diepvriesdozen, van klassieke lunchboxen tot hippe lunchbowls. Voeg daar nog handige keukenaccessoires en water infusers aan toe. Amuse wil er voor je zijn op ieder moment van de dag, waarvoor je ons ook maar nodig hebt.

Section
Drop element here!

Het Amuse Basic-gamma maakt je leven gemakkelijker in een vingerknip.

Ontdek Amuse Basic

Af en toe mag het weleens wat specialer: dat hebben we bij Amuse Plus goed begrepen.

Ontdek Amuse Plus

Bij Amuse Life sta jij centraal. Reken op eigenzinnige en innovatieve producten.

Ontdek Amuse Life

MADE IN BELGIUM

Met trots gemaakt
door DBP Plastics NV.

Amuse is een Belgische onderneming die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Onze productie wordt volledig verzorgd door DBP Plastics, dat al meer dan tachtig jaar bestaat. Geen enkel product gaat de deur uit zonder aan de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen te voldoen. En dat zijn er veel, geloof ons.

Bezoek de DBP website