Reduce, recycle, reuse

In onze zoektocht naar innovatie, staan we bij Amuse stil bij de duurzaamheid van onze producten. Enerzijds ontwikkelen wij producten die duurzaam in gebruik zijn en je dus lang kan koesteren. Anderzijds introduceren we ook steeds vaker recycleerbare producten in onze producten. Tot slot houden we onze productie volledig op eigen bodem om nodeloos transport uit te sparen.

Reuse.

Investeren in kwalitatieve producten die lang mee gaan, is altijd een slim idee. Hoe langer je een product gebruikt, hoe duurzamer elk gebruik ervan wordt. Met jouw herbruikbare lunchdoos spaar je bovendien elke dag opnieuw een wegwerpverpakking uit. Samen bouwen we mee aan een wereld met minder single-use plastics.

Investeren in kwalitatieve producten, is altijd een slim idee.

 

Recycle.

Wist je dat Amuse inzet op 100% recycleerbare producten? We werken zelfs met productieafval om de afvalberg steeds te verkleinen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Zo zorgden we er bijvoorbeeld voor dat onze Alaska collectie 100% recycleerbaar is. Voor de productie van de Zero Waste Lunchbox gingen we zelfs op zoek naar 100% gerecycleerd plastic om deze topper te maken.  

Recycleerbare producten zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

Daarnaast innoveren we ook met het suikerriet, materiaal dat 100% composteerbaar is. Producten die gemaakt zijn uit suikerriet, zijn heel erg stevig. Wees niet bang om het in de microgolfoven, diepvries of vaatwasser te steken. Het is ervoor gemaakt!

Reduce.

Minder is soms ook meer: meer groene energie, meer onderzoek, meer lokale productie, meer gerecycleerde materialen. Hier werken we elke dag opnieuw aan in onze productiefaciliteit in België. Je hoort het goed, de volledige productie van Amuse gebeurt op Belgische bodem. Ook de ontwerpen zijn 100% Belgisch.

Minder is soms ook meer…

 

Door deze acties engageren we ons om onze eigen voetafdruk te verkleinen. De wereld van innovaties staat gelukkig niet stil. Wij denken voortdurend na over de volgende stappen om nóg meer te minderen.

Shop the new colours

You can use this element to add a quote, content...