Leer Hellen en Katrien van Bibi kennen, onze ambassadeurs

Wie van Antwerpen is, leerde Hellen en Katrien de voorbije maanden ongetwijfeld goed kennen. Hellen is een diëtiste van opleiding en gepassioneerd door alles wat met voeding te maken heeft. Katrien is de sportiefste van het duo en leert ons hoe we ons lichaam gezond in beweging kunnen houden. Wij leerden vooral van Katrien dat we niet in extremen moeten leven maar dat we moeten luisteren naar ons lichaam. Maak kennis met Bibi en hun ondernemersdroom.

  • Wat is jullie verhaal en idee achter BIBI? 

Wij willen dat elke vrouw kan genieten van sporten en voeding. Bijna elke vrouw ervaart vandaag dezelfde druk: ze wil haar job, gezin en sociaal leven combineren met een gezonde en actieve levensstijl. Maar dat blijkt in de praktijk best lastig. BIBI maakt alles rond een gezonde levensstijl hapklaar: van gezonde afhaalmaaltijden en menu-inspiratie tot toegankelijke sportsessies. En dat alles in een gezellig kader waar vrouwen zich helemaal thuis kunnen voelen. Bovendien streven we bij BIBI geen onrealistisch ideaalbeeld na, maar focussen we op je goed, gezond en fit voelen.

  • Wat hopen jullie vooral te veranderen met Bibi?

We willen de mindset van vrouwen veranderen als het op voeding en beweging aan komt. Gezonde voeding met lekker en gemakkelijk zijn en sporten moet vooral leuk zijn. We willen dat vrouwen zich terug op de eerste plaats durven zetten. Dat ze leren prioriteit te geven aan zichzelf maar daar ook de vruchten van plukken voor hun gezin. Als je even wat meer tijd steekt in het koken van je maaltijden op zondag of maandagavond, kan je de rest van de week meer genieten van quality time met je gezin. Er is niemand die zegt dat je elke week uren in de fitness moet zitten, begin al een keer met twee keer een half uur in beweging te komen en je zal er de voordelen van voelen.

Gezonde voeding met lekker en gemakkelijk zijn en sporten moet vooral leuk zijn.

 

  • Waarom wouden jullie samenwerken met Amuse?

Wij zochten al heel leuk naar een leuk merk om mee samen te werken die even gepassioneerd zijn over mealpreppen en voeding correct bewaren als wij. Zo kwamen we bij Amuse terecht. Jullie bieden degelijk bewaardozen aan die in het afwasmachine, diepvriezer en microgolfoven kunnen (perfect om te meal preppen) en ze zijn bovendien een streling voor het oog. Bovendien geloven we erin dat we met BIBI ons steentje kunnen bijdragen aan een gezonde en groenere wereld. We kiezen er dus heel bewust voor om met lokale handelaars samen te werken. 💚

  • Wat is je favoriete Meal Prep gerechtje? 

Hellen: Kei moeilijk om te kiezen want ik eet er zoveel graag. Maar als ik echt moet kiezen dan ga ik toch voor de macaroni met kaas & hesp, zooo lekker. 

Katrien: Alle recepten van BIBI zijn heerlijk ! 🤩  Heel eerlijk? Ik kan écht niet kiezen! 

  • Wat is jullie favoriete Amuse product?

Hellen: alweer een moeilijke vraag, maar ik ga dan toch voor jullie  bowls, zo een leuke kleuren en handig. Want ik als ik bezoek ontvang maak ik vaak al eten klaar en dan kan ik deze in een mooie pot bewaren die ik dan achteraf op tafel kan zetten (minder afwas 😋 )

Katrien: Voor mij zonder twijfel de morning/noon bowl. Ik kom elke dag van thuis naar BIBI en dan maak ik vaak de avond voordien mijn ontbijt al klaar; Dan kan ik 10 minuten langer slapen, neem ik mijn ontbijt mee en eet ik het op BIBI op.

Jullie bieden degelijk bewaardozen aan die in het afwasmachine, diepvriezer en microgolfoven kunnen (perfect om te meal preppen) en ze zijn bovendien een streling voor het oog.

  

Lees hier meer over Bibi en onze producten.

Shop the new colours

You can use this element to add a quote, content...