Section
Drop element here!

Slaatje bereiden? Lunch meenemen? Restjes invriezen? Geef toe, bewaardoosjes en -sets zijn maar al te vaak jouw redders in nood. Op voorwaarde dat ze niet lekken, veilig bewaren en gemakkelijk te gebruiken zijn. Klinkt als een product van Amuse.

Amuse ne ménage pas sa peine, ni les tests, pour conserver soigneusement, conditionner et garder au frais vos aliments. Nous veillons à vous surprendre sans cesse en vous proposant des articles de qualité, durables et innovants. Nous vous garantissons ainsi des moments agréables chaque fois que vous utilisez nos produits.

#ConservezChaqueMoment

Amuse is er graag bij wanneer jij nieuwe herinneringen maakt. In de diepvries zorgen we voor jouw porties verse soep, we bewaren de zelfgebakken wafeltjes van oma luchtdicht in een bewaardoos en voorzien handige lunchboxen die je kan vullen voor een snelle lunch. Elk moment bewaren, dat is de belofte van Amuse. Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt.

Made in Belgium

Wij zijn trots op onze Belgische herkomst en zetten die maar al te graag in de verf. De meer dan 150 producten uit de Amuse collectie zijn stuk voor stuk ontworpen in België. Ook de productie houden we in eigen land én volledig in eigen handen.

Durable

We zetten in op onze beproefde kwaliteit en garanderen een lange levensduur van ieder stuk. Eens een Amuse bewaardoos de weg naar je keuken heeft gevonden, zal je ze nog lang kunnen koesteren.

Fonctionnel

Ook het ontwerp zelf voldoet steeds aan onze strenge eisen. De vaatwasser, microgolfoven en diepvries zijn voor Amuse geen uitdaging. Veranderende leefruimte en leefgewoontes dagen ons uit om innovatief om te springen met het ontwerp. 

Complet

Van luchtdichte vershouddozen tot diepvriesdozen, van klassieke lunchboxen tot hippe lunchbowls. Voeg daar nog handige keukenaccessoires en water infusers aan toe. Amuse wil er voor je zijn op ieder moment van de dag, waarvoor je ons ook maar nodig hebt.

Section
Drop element here!

Het Amuse Basic-gamma maakt je leven gemakkelijker in een vingerknip.

Découvrez Amuse Basic

De temps en temps, cela peut être un peu plus spécial: nous le comprenons bien chez Amuse Plus.

Découvrez Amuse Plus

Chez Amuse Life, vous êtes central. Comptez sur des produits originaux et innovants.

Découvrez Amuse Life

MADE IN BELGIUM

Produit avec fierté
par DBP Plastics SA/NV.

Amuse est une entreprise belge qui attache une grande importance à la qualité. Notre production est entièrement assurée par DBP Plastics, qui existe depuis plus de quatre-vingts ans. Aucun produit ne quitte la maison sans répondre aux exigences de sécurité, d'hygiène et de qualité. Et il y en a beaucoup, croyez-nous.

Visitez le site DBP