Section
Drop element here!

Slaatje bereiden? Lunch meenemen? Restjes invriezen? Geef toe, bewaardoosjes en -sets zijn maar al te vaak jouw redders in nood. Op voorwaarde dat ze niet lekken, veilig bewaren en gemakkelijk te gebruiken zijn. Klinkt als een product van Amuse.

Amuse does everything it can to help you store and pack your food properly and keep things nice and fresh. We will not stop amazing you with our durable quality and fresh innovation. This means we can guarantee that you will really enjoy using our products.

#PreserveEveryMoment

Amuse is er graag bij wanneer jij nieuwe herinneringen maakt. In de diepvries zorgen we voor jouw porties verse soep, we bewaren de zelfgebakken wafeltjes van oma luchtdicht in een bewaardoos en voorzien handige lunchboxen die je kan vullen voor een snelle lunch. Elk moment bewaren, dat is de belofte van Amuse. Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt.

Made in Belgium

Wij zijn trots op onze Belgische herkomst en zetten die maar al te graag in de verf. De meer dan 150 producten uit de Amuse collectie zijn stuk voor stuk ontworpen in België. Ook de productie houden we in eigen land én volledig in eigen handen.

Durable

We zetten in op onze beproefde kwaliteit en garanderen een lange levensduur van ieder stuk. Eens een Amuse bewaardoos de weg naar je keuken heeft gevonden, zal je ze nog lang kunnen koesteren.

Functional

Ook het ontwerp zelf voldoet steeds aan onze strenge eisen. De vaatwasser, microgolfoven en diepvries zijn voor Amuse geen uitdaging. Veranderende leefruimte en leefgewoontes dagen ons uit om innovatief om te springen met het ontwerp. 

Complete

Van luchtdichte vershouddozen tot diepvriesdozen, van klassieke lunchboxen tot hippe lunchbowls. Voeg daar nog handige keukenaccessoires en water infusers aan toe. Amuse wil er voor je zijn op ieder moment van de dag, waarvoor je ons ook maar nodig hebt.

Section
Drop element here!

Het Amuse Basic-gamma maakt je leven gemakkelijker in een vingerknip.

Discover Amuse Basic

It’s alright for things to be a little more special sometimes: we understand that at Amuse.

Discover Amuse Plus

You are what’s important in Amuse Life. You can be sure of unique products that are just what you need.

Discover Amuse Life

MADE IN BELGIUM

Made with pride
by DBP Plastics NV.

Amuse is a Belgian company that considers quality of high importance. Our production is fully handled by DBP Plastics, which has existed for more than eighty years. No product leaves the factory without meeting safety, hygiene and quality requirements.

Visit DBP website